You are here: Home O nas Wiadomości III Sympozjum - Mrożenie, pakowanie, kontrola procesów - innowacyjne technologie dla przemysłu spożywczego

III Sympozjum - Mrożenie, pakowanie, kontrola procesów - innowacyjne technologie dla przemysłu spożywczego

2018-06-18 18:13

W dniu 6 czerwca na terenie Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego odbyło się seminarium i warsztaty poświęcone pt: ,, Mrożenie, pakowanie, kontrola procesów- innowacyjne technologie dla przemysłu spożywczego” przygotowane przez UWM, Witt Polska, Ulma Packaging Polska, Schur Flexibles oraz Linde Gaz Polska.

Seminarium było okazją do zapoznania się z bogatą oraz innowacyjną ofertą w branży rozwiązań do pakowania w przemyśle spożywczym. Uczestnicy mieli możliwość wysłuchania szeregu referatów oraz obejrzenia wielu prezentacji branżowych, nowoczesnych rozwiązań stosowanych w przemyśle spożywczym. Po skończonym  sympozjum na uczestników czekała część artystyczna połączona z poczęstunkiem.  Korzystając z pięknej pogody, goście i organizatorzy zasiedli do stołów, a występ zespołu „Shantaż” nad wodami jeziora Kortowskiego podkreślił urok kampusu uniwersyteckiego jako miejsca nauki, pracy i wypoczynku.


Seminarium 01   Seminarium 02

Seminarium 03   Seminarium 04


Dziękujemy za tak liczne przybycie na nasze seminarium oraz warsztaty.